Tuininrichting

GA ZITTEN EN GENIET VAN UW PATIOTUIN…

Van pril plan tot maatwerk. Daarom heten wij Patio Tuininrichting. Wij stoppen niet bij het inplanten van uw tuin of bij het bestraten van uw terras, wij zorgen voor uw droomterras.

We maken uw meubels op maat, maar wij leveren ook ‘kant en klare’ meubels.  Ook zoeken wij tuinaccessoires die goed passen bij uw tuinontwerp en het plaatje helemaal afmaken. We denken niet alleen na over de beste plaats voor een barbeque, we helpen u ook bij het uitzoeken van de juiste barbeque zodat het goed past in en bij uw Patiotuin. Patio Tuininrichting: Van pril plan tot maatwerk.

Een toffe buitenkeuken onder uw overkapping? Of juist mooie verlichting bij uw terras? Al meer dan 25 jaar streven wij ernaar om elke tuin zijn unieke uitstraling te geven. We presenteren hier graag wat mooie resultaten uit afgelopen jaren.

Ga zitten en geniet van uw Patiotuin…

Een greep uit onze gerealiseerde tuininrichting:

AFGELOPEN JAREN HEBBEN WIJ AL VELE TUINEN EN TERRASSEN GEZELLIG INGERICHT MET MEUBELS, VUURPLAATSEN OF EEN BUITENKEUKEN. WIJ LATEN U GRAAG EEN AANTAL SPREKENDE VOORBEELDEN ZIEN.

GA ZITTEN EN GENIET VAN UW PATIOTUIN.

WIJ ONTWERPEN WAT WIJ KUNNEN REALISEREN

WIJ REALISEREN WAT WIJ ONTWERPEN.

Tuininrichting

VAN PRIL PLAN TOT MAATWERK.

Tuininrichting is maatwerk. Wij richten uw tuin graag gezellig in, zodat u kunt genieten van uw droomterras.

Meubels op maat, ‘kant en klare’ tuinmeubels, accessoires, buitenkeuken, vuurplaats, tuindecoratie, verlichting, een barbeque…

Ga zitten en geniet van uw droomterras!