Patio Tuininrichting Dronten Beplanting Tuinhuisjes Zwembaden Veranda's

Tuinontwerp

EEN MOOIE TUIN IS ZOWEL HET VISITEKAARTJE VAN PATIO ALS VAN UW HUIS.

Een goede tuin zegt veel over de bewoners. Dus verdiept Patio zich eerst in ú.

Wie bent u? Welke levensstijl heeft u? Wat spreekt u aan? Welke kleuren hebben uw voorkeur? Hoe ziet uw interieur er uit?

De antwoorden op al deze vragen leiden tot een professioneel ontwerp. De smaakvolle voorbode van een tuin die letterlijk en figuurlijk een verlengstuk is van uw persoonlijkheid en inrichting binnen.

Tuinontwerp

CREATIEF MEEDENKEN. DAT IS DE BASIS VAN ONZE WERKWIJZE.

Bij de uitwerking van een ontwerp houden we rekening met uw wensen en vertalen deze naar een creatief idee. We zijn perfectionisten als het aankomt op uitvoering. Natuurelementen als bijvoorbeeld de stand van de zon kunnen bepalend zijn voor een ontwerp. 

WIJ ONTWERPEN WAT WIJ KUNNEN REALISEREN

WIJ REALISEREN WAT WIJ ONTWERPEN.

Het proces

DE VERHARDING IN EEN TUIN IS VAAK DE BASIS VAN WAARUIT DE MEESTE MENSEN DE EERSTE IDEEËN OVER EEN TUIN ONTWIKKELEN.

Wij denken dat de verharding van een tuin niet het startpunt is. Net als bij een woning ga je eerst het huis bouwen; de muren, de wanden etc. Daarna komt de keuze voor de vloerbedekking.

Op deze wijze zouden we ook de tuin moeten benaderen; eerst de muren, hagen, schutting etc. Zo ontstaat eigenlijk de tuin (omtuining).

Daarna gaan we de verdere indeling maken; speelruimte, eetkamer, het zonneterras, …

Als we die indeling gemaakt hebben en hieraan een vorm hebben gegeven gaan we de keuze van de vloer -tuinbedekking maken.

Als voorgaande zaken juist zijn uitgevoerd komen we toe aan de details. Tegels, klinkers, grind, keien, flagstones etc.

Van pril plan tot maatwerk!

Wij realiseren wat wij ontwerpen.

ALS U MET ONS IN ZEE GAAT ZIJN ER VEEL MOGELIJKHEDEN. WIJ MAKEN ALLEEN EEN ONTWERP, WE BEGELEIDEN U BIJ DE AANLEG DIE U GROTENDEELS ZELF VERZORGD, MAAR OOK KUNNEN WIJ VOOR DE UITVOERING ZORGEN VAN HET BEGIN TOT HET EIND. EEN GOEDE OPTIE IS OOK HET ONDERHOUD DOOR ONS TE LATEN VERZORGEN.