WE ZIJN VAN ALLE MARKTEN THUIS

Met Patio heeft u één adres voor alle voorkomende zaken zoals: het aanvragen van vergunningen, de grondwerkzaamheden, de heiwerkzaamheden, het straatwerk, het metselwerk, de aanleg van elektra, het plantwerk, de vijver- en veranda aanleg en de begeleiding hiervan. Kortom…. alles! Ontwerp en realisatie is ons uitgangspunt. Onze slogan is niet voor niets: van pril plan tot maatwerk!
Bekijk meer bestrating
Vijvers en waterpartijen
Tuinhuisjes en veranda’s
Bekijk meer zwembaden >
Bekijk meer beplanting >
Bekijk meer hekwerken >

Bestrating

VERHARDING EN HALF VERHARDING

Het combineren van verschillende soorten verharding geeft een bijzondere sfeer aan uw tuin. Natuursteen kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met gebakken klinkers of met beton tegels. De combinatie met grind, split of hout kan een heel leuk effect geven aan uw terras.

Vijvers en waterpartijen

Vijvers en waterpartijen

LAAT HET WATER MAAR STROMEN

Er zijn veel manieren om een waterpartij te maken. Stilstaand water, levend water, een strakke waterpartij of juist een weelderige waterpartij. Bij Patio is van alles mogelijk. Zoekt u iets heel unieks wat precies bij u past? Laat het ons weten! Wij maken er een waterpartij op maat van.

Tuinhuisjes en veranda’s

Tuinhuisjes en veranda’s

HET HOUT NOOIT OP

Houtproducten zijn eenvoudig te bewerken en te onderhouden en daarom dus goed te gebruiken voor buiten in uw tuin. Wij maken pergola’s, veranda’s, vlonders en tuinhuizen. Door hout te combineren met natuursteen maakt u van uw vlonder kunt u een mooi, uniek element creëren.

Ook voor tuinhuisjes bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u een huisje van steen of heeft u liever hout? Vindt u een rieten dak mooi, of juist liever dakpannen?

Om voor u een mooi tuinhuis te ontwerpen zijn wij benieuwd naar uw wensen en uw mogelijkheden.

Zwembaden

Zwembaden

VERKOELING IN UW EIGEN ZWEMBAD

Bij Patio tuininrichting kunt u ook goed terecht voor uw zwembad. Wij regelen het hele traject voor u.Van vergunningaanvraag tot en met de laatste afwerking: het hele traject ligt in onze handen. Natuurlijk verzorgen wij ook de aankleding rondom het zwembad. Door de juiste beplanting te plaatsen creëren wij een beschutte plek rond uw zwembad waar u onbezorgd kunt genieten.

Zomers heerlijk afkoeling zoeken in uw eigen vertrouwde omgeving? Wij zorgen ervoor! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Beplanting

Beplanting

GROEN, GROENER, GROENST!

Planten spelen een belangrijke rol. Niet alleen in de borders, maar ook in de vorm van groene daken en wanden. Planten met bijzondere bladdesins en bladstructuren versterken het exclusieve karakter van de tuin. Voorbeelden hiervan zijn Pieris ‘Flaming Silver’en Heuchera micrantha ‘Plum Pudding’. Enkele oranje bloeiende planten, zoals bijvoorbeeld de Kniphofia, zorgen voor een verrassend contrast.

Hekwerken en toegangspoorten

Hekwerken en toegangspoorten

ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN

Een hekwerk of schutting is een belangrijk onderdeel van de tuin. Het is namelijk fijn om een goede tuinafscheiding te hebben. Het zorgt ervoor dat u beschut kunt zitten. Daarnaast kan een mooie tuinafscheiding de sfeer in de tuin verbeteren. Er zijn namelijk veel mogelijkheden voor een sfeervolle tuinafscheiding. Patio kan u hierin goed adviseren.

Heeft u tuinplannen?

WIJ ADVISEREN U GRAAG!

John Ostermeier

Oldebroekerweg 21

8256 RM Biddinghuizen

Peter Groenendijk

Oude Kerkweg 9

8094 PN Hattemerbroek